Tegn medlemskap i Mjølkesyra HER

Priser (link)

Våre åpningstider:

Alle dager kl 05:00 - 22:00 med armbånd

Styret i Mjølkesyra:

Kjersti Flatgård  40216061 
Guro Nyhus 97073655 
Maren Riise Rusten  90727029 
Gøran Sæther 41519647

___________________________

Kontakt oss på e-post:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

___________________________

Følg oss på Facebook:

Mjølkesyra - Tolga treningssenter

__________________________ 

gymsport logo

__________________________

Sykler

1780643 742287822486415 6799927259286460375 n

Step

10391434 742287872486410 3341119502590000172 n

Barseltrim

Basisball

Terninger

__________________________

Se bilder fra åpningsdagen 15. oktober 2014 her!

__________________________

Utsmykning gjort av 8.trinn valgfag 2014/2015

"Design og redesign":

Veggkunst

Hei alle sammen! Det nærmer seg sesongstart på Mjølkesyra! Vi har planlagt en del allerede, og selv om ikke alt er helt spikret enda vil vi gi dere noen stikkord for høstens planer :-)

Gruppetimetilbudet blir stort sett det samme som i fjor, med noe justering på tidspunkter. MEN....vi kommer til å kjøre nybegynnertimer på alle timene fra i høst, og da håper vi å se mange nye fjes som er nyskjerrig på gruppetimene våre!

Vil du ha hjelp til å komme i form? Bli med Christina på et 7 ukers program med variert og artig trening, og kom i form før jul! Mer info om dette tilbudet samt påmelding kommer snart :-)

Vi håper og tror at vi kan få til en formiddagstime i vinter. En "Brelett"-time, som ordføreren ønsket seg allerede på åpningsdagen i 2014. Det håper vi endelig å kunne tilby nå!

Ta-med-en-venn-timer! Har du en venn som er nysgjerrig på tilbudene på Mjølkesyra? På noen av timene våre i høst reserverer vi noen plasser til venner som vil være med deg :-) Husk også at vi har vervepremie til den som vervet et nytt medlem, 1 måned gratis trening.

Vi kommer til å sette av faste tider hvor en eller flere av oss i styret er tilstede på kveldstid, og kan svare på spørsmål, hjelpe deg med treningsapparater og utstyr, og tips veiledning til hvordan du kan trene på Mjølkesyra.

Har du flere ønsker, ta kontakt med oss da vel :-)

Hilsen styret
Kjersti, Asgeir, Marianne og Guro

Avasthana Yoga, tilbyr yoga-timer på Tynset, Tolga og Os, og nå får alle Mjølkesyra-medlemmer 20% rabatt ved benyttelse av dette tilbudet. Yoga er er flott supplement til treningstilbudet vi har på Mjølkesyra, og vi anbefaler virkelig å prøve denne treningsformen.

Vi opplever dessverre feil på innmeldingsskjemaet ved innmelding i Mjølkesyra.

Om du vil melde deg inn, trykk på les mer...

Nå starter vi en ny bestillingsrunde på de flotte Mjølkesyra-klærne!

Bestillingsfrist: 6. desember 2015

thumb Trimtex

Det blir mørkere på ettermiddagen nå og etter en fin høst med gode muligheter for uteaktiviteter ser vi nå at det begynner å ta seg opp med folk på gruppetimene.

Det er imidlertid to av timene det har vært lite påmeldinger på så langt, og det er step på mandager og crossfit light på torsdager. Vi kjører disse timene ut oktober, men vil da ta en vurdering på om vi fortsetter med disse tilbudene. Så meld dere på for å beholde dem!

Step vet vi det er flere som synes er gøy, og det er den eneste timen vi har med denne typen trening.
Crossfit light satte vi opp for å ha et lavterskel-tilbud på styrketrening. Denne timen er for absolutt alle, og den er veldig enkel å tilpasse hver enkelt. Prøv det da vel, ellers blir det borte!

For å se full oversikt over gruppetimene, gå til www.mjolkesyra.ibooking.no.

Det er sesongstart på Mjølkesyra, og vi ønsker nye medlemmer velkommen! For å gi et lite ekstra puff til å komme i gang, kjører vi en vervekampanje fram til jul!

Verv et nytt medlem på Mjølkesyra og få en måneds gratis trening!

Det nye medlemmet oppgi hvem som har vervet ved innmelding, og vi ordner en betalingsfri måned på deg :-)

Det gode augustværet ser ut til å være på hell, og vi planlegger høstsesong nr 2 på Mjølkesyra!

Gruppetimene er så godt som klare, og vi starter opp i uke 38! Dere kommer til å se mange av de samme instruktørene, og vi har også noen nye :-) Det er gjort noen justeringer på timeplanen, men i store trekk er den ganske lik som i vinter. Vi fikk tilbakemeldinger på at den fungerte bra for mange, og gode treningsvaner kan derfor videreføres denne høsten :-)

Den nye timeplanen finner dere på: www.mjolkesyra.ibooking.no, søk opp uke 38. (Vær obs på at spinn/styrke starter opp uke 39).

VELKOMMEN TIL ALLE KJENTE FJES OG FORHÅPENTLIGVIS NOEN NYE OGSÅ!

Happy face

Vi håper alle er enige i at det er hyggeligst å komme på Mjølkesyra for å trene når det er RYDDIG der! Det kan se ut som det har sklidd litt ut nå på sommeren, og vi håper alle tenker over dette når de er der, å rydde etter seg selv er en selvfølge!
Når utstyr flyttes, skal det flyttes tilbake, når man bruker strikker i hang-ups stanga, skal de knytes opp og henges på plass, vekter brukt på vekststenger skal henges tilbake på stativet osv osv.

Et ønske: Om du kommer på Mjølkesyra og ser at det ikke er ryddig og greit, så send en liten sms til Kjersti (mobil 40216061), for vi vet hvem om har trent og kan og ønsker å ta det direkte med de som har vært der før deg! 

Endelig kan vi selge treningsklær med Mjølkesyra og Tolga IL logoer på!

Vi tilbyr i første omgang kjempefine sykkelklær i veldig god kvalitet fra Trimtex. De passer til alle, både tursykling og treningssykling, med god passform og flott design i Tolga-fargene gult og svart. I tillegg ønsker å vi å tilby ei treningstrøye med kort arm, pris på denne kommer snart. Dette er kvalitetsklær, så løp og kjøp folkens!

Vi tilbyr sommetrening i 2 måneder for kr 800. Ta kontakt med oss om du ønsker dette.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

eller Kjersti mobil 40216061

Sommertrening

 GENERAL-
 SPONSORER:

TOS 

COOPPRIX

TolgaBilEikStor

HOVEDSPONSORER:

Opplandskraft l

Nok

Tine

FESTE kvadrat

Fias proff

 

SE ALLE VÅRE SPONSORER

 Synspunkter eller kommentarer ta kontakt med ansvarlig Ingar Brennmoen

Webløsning ©basert på Joomla