Ja, je vil vørr med!

Ja, je er allerede med!

 

Kontaktpersoner:

Dugnadsregistrering 

Ellen Gullbrekken 995 46 129
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Arbeidsutvalget Tolga IL

Trond V. Lund 991 07 731
Per Ove Volden 907 34 221
Ellen Gullbrekken 995 46 129
Kjersti Flatgård 402 16 061

Byggekomitè Hamran

Arne Strypet 913 32 600
Tor Strypet 418 43 582
Kjell Lunheim 952 96 585
Sverre Krogh 952 65 642
Harald Sørli 974 31 178
Jens Rune Nyvoll 915 77 327
Stine Ringnes 992 35 877
Knut Sagbakken 951 62 945
Trond V. Lund 991 07 731

Arbeidsgruppe Tolga Kunstgrasbane

Ann Sæther 917 79 218
Berit Flatgård 976 34 228
Håkon Aashaug 957 51 930

Arbeidsgruppe Trimrom på Tolga

Kjersti Flatgård  402 16061 
Asgeir Hilmarsen 958 69028 
Marianne Tveten 954 87663 
Frode K-Skauby 920 98706 
Simen Killingmo 970 05684

Kontaktperson kaldlager/garasje Sætershallen 

Per Urseth                    

Kontaktperson vedhogst/skitrasèer/vertskap 

Per Ove Volden 907 34 221

Kontaktperson nettside

Kjersti Flatgård 402 16 061

Hamran i kveldssol

Da er vi i gang på Mjølkesyra – herlig J.  I Hamran er det nå innspurt før vinteren setter inn! Vi har som mål å ha det meste klart til snøen kommer og alle bakkene/løypene kan tas i bruk! Vi har fått tildelt Kombi-lekene 17.-18. januar så da er vi i gang! Det skal fortsatt snekkeres noe mer rekkverk og trapper.  Dommertårnet skal også opp. Etter hvert blir det snekkering i  Varmestua. En del av dere settes opp to ganger nå også…så trengs det ikke så mye opplæring….og det blir lenger til neste gang J .Til dugnaden oppi Hamran tar du med vanlig snekkerutstyr og hodelykt om du har!

Listen er distribuert til de som er satt opp, se den her

I morra onsdag er det åpning på Mjølkesyra Tolga treningssenter kl 19.00! Det er også satt opp dugnad i Hamran samme kveld. Da gjør vi det slik at de som er satt opp på dugnad i Hamran denne kvelden kan ta pause i jobben fra kl 19 og overvære åpning, dersom de vil det :-) 

Mjølkesyra er nå straks oppe og går – og den hjelpa som trengs der blir utkalt etterhvert J. I Hamran skal det fortsatt snekkeres noe mer rekkverk og trapper. Vi har kommet langt med inngjerding av området. Dommertårnet skal også opp. Da vi ikke vet når snøen og kulda kommer er det om å gjøre å få gjort mest mulig framover nå, og vi setter opp flere personer hver økt! Etter hvert blir det snekkering i  Varmestua også. En del av dere settes opp to ganger nå også…så trengs det ikke så mye opplæring….og det blir lenger til neste gang J .Til dugnaden oppi Hamran tar du med vanlig snekkerutstyr og hodelykt om du har! 

NB!!  Om du ikke kan stille dagen(e) du er satt opp, bytt innbyrdes med noen andre, evt skaff stedfortreder. Varsel om bytte gjøres til Ellen Gullbrekken, tlf 99546129.

Se dugnadslista her, de som er satt opp har allerede fått den i postkassa. 

Da er høstens dugnadsarbeid i full gang igjen J Mjølkesyra er foreløpig ”ferdigmalt”, og neste jobb der blir å skru sammen utstyr, men vi må vente til utstyret er her!

I Hamran skal det fortsatt snekkeres noe mer rekkverk, samt inngjerding av området. Det blir også arbeid med Varmestua. Vi må også vaske over ”pausebua” vi brukte i vinter. Også nå settes en del av dere opp to ganger…så trengs det ikke så mye opplæring….lenger til neste gang blir det og J

Til dugnaden oppi Hamran tar du med vanlig snekkerutstyr om du har!  De som skal vaske tar med utstyr….og vann..til dette.

 

NB!!  Om du ikke kan stille dagen(e) du er satt opp, bytt innbyrdes med noen andre, evt skaff stedfortreder. Varsel om bytte gjøres til Ellen Gullbrekken, tlf 99546129.

Se dugnadslista her, de som er satt opp har allerede fått den i postkassa. 

Da er sommeren over og det er på tide å starte opp med dugnadsjobbinga igjen. Vi fikk gjort mye oppi Hamran i vår – men det står fortsatt en del jobb igjen før anlegget kan tas i bruk når snøen kommer! I tillegg mener vi at det er jobba fram et godt alternativ for treningssenteret – og jobben med å sette det i stand er allerede i gang.

I Hamran skal det i første omgang snekkeres noe mer rekkverk, samt inngjerding av området. Etter hvert blir det snekkering i  Varmestua. Her settes en del av dere opp to ganger nå også…så trengs det ikke så mye opplæring….lenger til neste gang blir det også J Oppgavene i treningssenteret er i første omgang maling.

Dugnadslista er delt ut til de som er satt. 

Fredag 27. juni kl 18:00 inviteres det til familiefest i Hamran! thumb Hamran i kveldssol

Dugnad i uke 25 og 26 blir allsidig; det skal såes i skilekområdet, varmestua skal beises og det gjenstår fortsatt litt rydding og snekkerarbeid. Dugnadslista er distribuert til de som er satt opp, og du ser den her. Det er gjort noe endring på dager, men de som er berørt av dette er kontaktet. 

Husk dugnadsfest fredag 27. juni! Info kommer.  

Kommende dugnadsuke blir litt anderledes enn tidligere uker. Vi kjører 3 dager, hvorav 2 dager er STOR-MØNSTRINGER! Det er satt opp over 30 mann pr kveld, for det trengs mange når vi skal bygge vant i K40 og K60! Dette blir sosiale dugnadskvelder, og yr.no melder strålende vær  :-)

Listene ble sendt ut for noen dager siden, og siden dette er travle tider for de fleste, har vi dessverre fått noen avbud. 

Vi setter derfor stor pris på om noen flere enn de som var satt opp på lista tar turen tirsdags- og onsdagskvelden. Det blir garantert trivelig dugnad! Med godt arbeid, god mat og mye god prat:-) Vel møtt! 

Dugnaden er fra kl 17.30-21.00. Ta med båndsag, drill og bits, om du har :-)

Da er det satt opp dugnadslister for de neste tre ukene fram til 17. mai. Listene distribueres i disse dager til de som er satt opp. Se lista her

Bakkene begynner virkelig å ta form nå, og anlegget blir flott! Mange har tatt turen på toppen av K60-bakken, og det anbefales til de som ikke har vært der enda.  For å komme på toppen kan man gå maskinvegen rett opp på nordsiden av K40. Det er bratt, men belønningen er stor med flott utsikt fra toppen! Evt kan man komme fra oversiden.

OBS! Dugnad tirsdag 29. april utgår, da det kolliderer med skiavslutning. Beklageligvis ble det ikke tenkt på dette ved oppsett av listene, og vi ser at det blir kort tid til å få byttet med andre. 

Vi takker hjerteligst for pengegaven, øremerket inventar til varmestua i Hamran, som er gitt til Tolga Idrettslag i forbindelse med HermanTollans bortgang. 

 GENERAL-
 SPONSORER:

TOS 

COOPPRIX

TolgaBilEikStor

HOVEDSPONSORER:

Opplandskraft l

Nok

Tine

FESTE kvadrat

Fias proff

 

SE ALLE VÅRE SPONSORER

 Synspunkter eller kommentarer ta kontakt med ansvarlig Ingar Brennmoen

Webløsning ©basert på Joomla