Kontakt oss
Leder:
Knut Sagbakken
Tlf:     95 16 29 45
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Innmelding:

Facebook logo

 Stott-oss med_din_Grasrotandel

LINKER:

Egebergløpet

Egebergrennet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 NM del 1 i langrenn har høy prestisje med stor oppmerksomhet. Hoved-NM i langrenn har fire øvelser på fire dager, sendes direkte på NRK, som regel noen uker før sesongens OL eller VM. I 2023 planlegges NM del 1 i forkant av VM i slovenske Planica. Det er Tolga Idrettslag (Også åpen for NM del 2), Vind IL og Vang Skiløperforening som kjemper om NM del 1 i langrenn. Tidligere har både Vind og Vang arrangert NM del 1, mens Tolga tidligere har arrangert NM del 2.

- Vi er glade for å ha mottatt tre sterke søknader. NM på ski er en viktig tradisjon å videreføre. Frem mot jul kommer vi til å gjøre en teknisk vurdering av søkerne. Denne oversendes langrennskomiteen for uttalelse, deretter til Skistyret for tildeling i månedsskiftet januar/februar 2021, forklarer arrangementskonsulent Marita Andresen i Norges Skiforbund.

Det er også tre søkere til NM del 2 i 2023. Tolga Idrettslag er åpen for å arrangere dette mesterskapet, mens Gålå Idrettsanlegg AS igjen er søker. Den tredje søkeren er Hovden Sportsklubb og Bykle IL.

Her er  søknadene om nasjonale mesterskap i årene har NSF mottatt.

NM del 1 i langrenn, i 2023:
Tolga Idrettslag (Også åpen for NM del 2)
Vind IL
Vang Skiløperforening

De som søker NM del 2 i langrenn i 2023:
Gålå Idrettsanlegg AS: Sør-Fron IL, Harpefoss IL, Tormod Skilag, Vinstra IL og Ruste IL. Gålå søker også Hovedlandsrennet 2023.
Hovden Sportsklubb og Bykle IL»

SE ALLE VÅRE SPONSORER

GENERAL-
SPONSORER:

TOS 

COOPPRIX

TolgaBilEikStor

 

 

HOVEDSPONSORER:

Opplandskraft l

Nok

FESTE kvadrat

Fias proff Synspunkter eller kommentarer ta kontakt med ansvarlig Ingar Brennmoen

Webløsning ©basert på Joomla