Informasjon om økonomisk støtte for sesongen 2018-2019 finner du her

Jørn Kildahl

Styremedlem hopp Jens Rune Nyvoll

Gruppene

Tolga ski har en hopp/kombinertgruppe og en langrennsgruppe. For de yngste er det generelle Basis og skilek-aktiviteter, uavhengig av hvilken gruppe som står for aktiviteten. For de eldste er spesifikke hopp og langrennstreninger.

Langrennsgruppa

6-9 år (1.-3. trinn) Oppstart torsdag 18/10

For de minste (2012) og nybegynnere er vår erfaring at utbyttet for hele gruppa blir best hvis en ansvarlig voksen er tilstede med barnet.

10-12 år (4.-6. trinn) Oppstart torsdag 18/10

Innhold/mål for gruppene
• Lekbasert trening
• Skiglede, uteglede, ute i all slags vær
• Utfordringer på sitt nivå
• Øvelser i fristil og klassisk
• Basisferdigheter
• Glede ved å være i aktivitet. Føle at det er godt å bli sliten!

13 år + Oppstart torsdag 18/10

For aldersgruppa 13-16 år har vi frem til høstferien hatt treningssamarbeid med Tynset. Etter Høstferien blir det klubbtrening på torsdager kl 1800 (oppstart 18/10). Mandag er det fortsatt tynsettrening inntil videre. Det kan hende vi snur på dette noen uker for å bli med på rulleskitrening i den nye rulleskiløypa i Haverslia. Etter hvert blir det tolgatrening mandager også.

13 år + Styrketrening Oppstart tirsdag 16/10

Tirsdager er det styrketrening i gymsalen for 13+. oppmøte gymbygget 1830 for oppvarming ute. Styrketrening i gymsal fra kl 1900. Vi er så heldige at Esten Inge (melkesyra) tar noen runder (kanskje mer) med basisball i oppstarten. Mer info om dette på FB «trening Tolga og Vingelen Idrettslag"

Hoppgruppa

12år+ Oppstart onsdag 17/10

Hoppgruppa har trening for 12år+ onsdager i gymsalen på skolen kl 1930-2100.

Når det blir snø i hoppbakkene, blir det trening i Hamran mandager kl 1800.
For de eldste blir det hopptrening i K20/K40/K60.
For de yngre er det ski/hoppaktiviteter der vi benytter skilekområdet og hopper i K5-K20.Vanlige langrennsski kan benyttes til denne aktiviteten. I tillegg har hoppgruppa mange par utlånsski, både til vanlige skisko (NNN- system) og ordentlig hopputstyr for de som vil prøve det.

Basistrening i gymsalen

Fra høstferien er det basistrening i gymsalen hver lørdag kl 1430 for barn i alderen 6-12 år (1.-6. trinn). For de som ønsker det er det mulighet for en tur i svømmehallen etterpå.

Gamle og nye utøvere ønskes velkommen til trening på
Sætershallen, i gymbygget og i Hamran!