Nå har vi en ny bestillingsrunde på de flotte Mjølkesyra-klærne!

Bestillingsfrist: 6. desember 2015

Som de fleste sikkert har sett har mange allerede tatt i bruk de tøffe Mjølkesyra-klærne fra Trimtex. Og tilbakemelding på klærne er gode! Vi starter derfor nå en ny bestillingsrunde, så flere kan bestille. Leveringstidspunkt på klærne er i slutten av januar.

Onsdag 2. og torsdag 3. des kl 22.00-20.30 blir det mulighet for å prøve klærne. Vi har dessverre ikke prøveklær fra Trimtex denne gangen, men noen av de som bestilte på forrige runde er rause og låner bort klærne sine disse to kveldene.

OBS! I tillegg til de profilerte klærne kan vi også bestille klær fra Trimtex sin nettbutikk med 30% rabatt! Det er et kjempebra tilbud, og vi anbefaler alle å ta turen innom denne nettbutikken. Klærne bestilles gjennom Mjølkesyra sammen med de profilerte klærne, men disse vil sendes fra lager umiddelbart etter bestilling, så de kommer før jul.

Se design på sykkelklærne her

Se design på t-skjorte her 

Priser:

Elite lightshell RS jacket                    kr 899

Elite race shirt                                  kr 649

Elite race shorts kort m/seler             kr 949

Elite race shorts knelang u/seler        kr 949

Fast t-shirt                                       kr 649

Alle modeller finnes i unisex og woman

(Vi legger et eksp.gebyr på kr 20 på alle bestillinger for å dekke porto på forsendelsen)

Bestilling gjøres på mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

PS: Klærne er smale og tighte i passform. så om du ønsker litt romslige klær, kan det være lurt å gå opp en størrelse på trøyene og på jakken. Damemodellen er mer innsvingt enn unisex.

Trimtex

Fast t-shirt