Styret:

Leder  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Sekretær Knut Sagbakken
Styremedlem Kjell Lunheim
Styremedlem Leif Jordet

Linker:
-Kretsen
-Hedmarkhopp

Espen Røe

Laghopp-GULL til Espen Røe. Hoppet best av de norske i junior-VM 2012

Kombilekene 2015

Det nærmer seg et av årets høydepunkt, Kombilekene på Tolga. Meld deg på!

Det begynner å bli mange år siden Kombilekene sist ble arrangert. Et av de store høydepunktene for aldersbestemte klasser i kombiner er tilbake for å bli.

Forholdene er for øyeblikket fine på Tolga, og hoppbakkene og skilekanlegget har fått mye positiv omtale den siste tiden.

Hamran med sø

Dette kommer til å bli en fenomenal helg for våre kombinertrekrutter. Arrangøren satser på en "prolog" på fredag med langrennski eller miniski i området rundt hoppbakkene.

Det nye anlegget på Tolga vil få sin innvielse gjennom arrangementet og Tolga Il har gleden av å presentere opplegget for denne flotte helgen som skal samle kombinertløpere fra hele landet i aldersgruppen 13-16 år.

Under søndagens team-sprint gjelder følgende regler. To deltagere på hvert lag, ett hopp pr løper, 1 km x 3 pr løper. Maks alder pr lag 30 år. Påmelding skjer etter lørdagens konkurranse, i forbindelse

med banketten.

Bakene