Medlemsfordel for alle idrettslag i Norge:

SAS sportpriser: Høy fleksibilitet kombinert med rabattert pris

Med SAS sportspriser får alle idrettslag tilknyttet Norges idrettsforbund (NIF) god rabatt på reiser til konkurranser, treningsleire eller relatert møtevirksomhet. SAS har spesialtilpassede sportspriser som sikrer gode priser, men også en enkel og tilrettelagt reise. Utøverne får med seg inntil to stk. bagasje à 23 kg kostnadsfritt; skipose, sykkel eller golfbag med maksvekt 23 kg kan inngå som en av disse. For sportspriser tilbys det svært fleksible refusjonsregler.

I tillegg opptjener forbundet/klubben/laget ditt SAS Credits på hver reise som igjen kan brukes til nye reiser!

Les mer på www.sas.no/sport