Alle idrettslag underlagt Norges Idrettsforbund har ei stund vært anbefalt å ta i bruk forbundets løsning for medlemsadministrasjon KlubbAdmin. Det er forventet at det blir pålagt alle klubber å ta dette i bruk i nær framtid, og Tolga IL forbereder nå overgang til denne løsningen fra 2015.

KlubbAdmin er tett integrert med idrettens øvrige systemer (Min Idrett, SportsAdmin, Online betaling) og den nasjonale idrettsbasen. Denne løsningen gir en rekke fordeler, som bl.a. mulighet for enklere kommunikasjon med medlemmene. Min idrett brukes allerede i dag av mange medlemmer for påmelding til konkurranser osv, og det er her du i fremtiden vil kunne administrere ditt medlemskap. Bruk av MinIdrett og KlubbAdmin vil også forenkle vår rapportering til forbundet (Idrettsregistreringen) fra det manuelle systemet vi har i dag.

Hva skal du gjøre nå?

I første omgang ønsker vi å kartlegge medlemsmassen i Tolga IL ved å sende ut dette brevet til alle som står som medlemmer i dag.  Vi ser at dagens medlemsliste trenger oppdatering og ajourhold, så det er fornuftig å gjøre dette før vi flytter medlemmer over i nytt system.

Det er sendt ut brev til alle familier, ved den som er registrert som hovedmedlem. Vi ønsker at manglende informasjon fylles inn i skjemaet og returneres til oss. Fødselsdato, e-post og telefonnummer MÅ fylles ut. Vær oppmerksom på at listen gjelder for 2015.

Svarslippen returneres til:

Tolga IL, v/Kjersti Flatgård, Haugan, 2540 Tolga

Evt pr e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

For spørsmål, ring gjerne mobil 40216061.

Frist for tilbakemelding: 15.08.2014

Idrettslaget kommer til å ha en stand på Markedsdagen i Olsok lørdag 26. juli, og der vil det også være mulighet for å gi tilbakemelding vedrørende medlemskapet.

Har du ikke mailadresse?

Vi er klar over at et elektronisk system kan være ekskluderende for noen, f.eks ved at man ikke har e-postadresse eller ikke har tilgang til internett. Dessverre er dette noe vi ikke kommer utenom, men for de dette gjelder, vil det selvfølgelig fortsatt være mulig å stå som medlem i Tolga IL! For å gjøre endringer i ditt medlemskap, må du da kontakte medlemsansvarlig i idrettslaget, som kan gjøre dette for deg.

For å forenkle og kvalitetssikre overgangen til nytt system, tar Tolga IL jobben med å legge inn alle medlemmer i det nye systemet. Når det er gjort, vil alle medlemmer få tilsendt egen informasjon om hvordan man kan bruke Min idrett for å administrere sitt medlemskap, betale kontingent online osv.  Om du ønsker, kan du selvfølgelig besøke Min idrett allerede nå, på https://minidrett.nif.no/.

Hva får du som medlem i Tolga Idrettslag?

Tolga Idrettslag tilbyr et allsidig tilbud innen trening og trim for alle sine medlemmer.

Det har i mange år tilrettelagt for et godt trimtilbud gjennom bygging og vedlikehold av utfartshyttene Kletthytta og Sumundshytta, og det er idrettslaget som står for rydding av trasèer for skiløypene.

Innen aktiv idrett har Tolga IL tilbud innen ski og hopp, og i samarbeid med Vingelen IL er det tilbud om skiskyting og orientering. Tolga IL er deleier av klubbhuset Sætershallen, og har ansvar for løypenettet i tilknytning til Sætersgård stadion. Det er også Tolga IL som eier og har ansvar for baner og anlegg for fotballgruppa ToVi Fotball; Sætersgård stadion, grusbanen i Kåsdalen og den nye 7’er kunstgressbanen på Tolga Skole.

I tillegg til dette ferdigstiller idrettslaget i 2014, sammen med Tolga Kommune, hopp- og skilekanlegget i Hamran. I dette anlegget er det lagt ned flere tusen dugnadstimer det siste året, og det har blitt et anlegg alle tolginger kan være stolte av! Her blir det aktivitet for alle, fra de små i akebrett til de tøffeste som prøver seg på 60-metersbakken på vinterstid, og flott turterreng, sykling og orientering på sommertid. På vinteren vil det selges heiskort, med rabattert pris for idrettslagets medlemmer.

Høsten 2014 åpner Tolga IL treningssenter. Dette er en etterspurt fornying av idrettslagets tilbud, og det vil også her bli rabattert pris for idrettslagets medlemmer. Se vedlagte informasjon om tilbudet og hvordan du melder deg inn.

Det lønner seg å være medlem i Tolga IL!

Medlemskontingentene er idrettslagets største og sikreste inntektskilde, og dersom mange bidrar som medlem, kan idrettslaget fortsette som en aktiv og viktig bidragsyter til fysisk aktivitet på alle nivåer. I tillegg til å være medlem kan du bidra økonomisk for idrettslaget på flere måter, bl.a. ved å gi Tolga IL Grasrotandelen på ditt tippekort eller ved å tegne andelsbrev for anlegget i Hamran. Og vi setter selvfølgelig stor pris på om du verver nye medlemmer!

Vi ønsker alle spreke tolginger en aktiv sommer!

Sportslig hilsen

Tolga Idrettslag