Nå er det klart at Tolga IL starter treningssenter på Tolga fra høsten 2014! Senteret blir i det gamle meieriet, i lokalene etter Maxbygg, og vi tar sikte på åpning i første halvdel av oktober.

Treningstilbud

Det blir et variert tilbud innen trening, med gruppetimer i tillegg til gode muligheter for egentrening. Innholdet i gruppetimene vil bli etter behov og ønsker fra bygdefolket, så nå er tiden for å komme med innspill og ønsker! Det er klart allerede nå at det vil bli tilbud om spinning, gruppetimer med styrke/aerobics/step, samt den nye treningsformen crossfit. Vi tenker at veiledning er viktig, og vi vil selvfølgelig tilby dette for alle medlemmer ved oppstart og senere om ønskelig.

Når det gjelder utstyr vil det bli kjøpt inn en del nytt, noe brukt, vi satser på kvalitet, samt at noe av det som stod i det gamle trimrommet fortsatt er brukbart.

Senteret er et tilbud til alle fra og med 9. trinn.

Medlemskap

Det er viktig for oss at du tegner ditt medlemskap så snart som mulig! Vi må ha minst 150 medlemmer for å kunne gi det tilbudet vi har lagt opp til, og jo flere medlemmer, jo bedre tilbud! Tegning av medlemskap nå er forpliktende, men medlemskapet vil ikke begynne å løpe før senteret åpner, og endelig kontrakt vil skrives i forkant av det. Vi kommer til ha en stand på Markedsdagen i Olsok lørdag 26. juli, med mulighet for tegning av medlemskap. Om du er usikker på om du står som medlem i Tolga IL, ta kontakt med Kjersti Flatgård.

Siden det er Tolga IL som skal drifte rommet, er det naturlig at prisene differensieres ved at medlemmer i Tolga IL får en rabattert pris. Pris på årskort for medlemmer er kr 2.500 og for ikke-medlemmer kr 3.300. I tillegg til årskort vil det bli mulighet for drop-in timer, samt at vi vil tilby trening i ferier for ikke-fastboende. Vi vurderer også familierabatt og ungdomsrabatt.

Tegn medlemskap til treningssenteret ved enten å gå inn på www.tolga-idrettslag.no eller ta kontakt med en av oss i arbeidsgruppa.

Hva skal senteret hete?

Vi inviterer til navnekonkurranse! En ide vi spinner litt rundt er å relatere navnet til det gamle meieriet, men vi er åpne for nye tanker og gode ideer! Vi samler inn navneforslag på Markedsdagen i Olsok, og det blir en uttrekkspremie blant de som leverer inn forslag.

Instruktører

Et treningsrom blir selvfølgelig fattig uten de gode instruktørene. Vi har allerede noen på plass, men vil gjerne ha kontakt med flere. Vi vet det finnes gode ressurser på Tolga! Vi trenger instruktører i alle aldre. Vi ønsker å tilby våre instruktører deltakelse på relevante kurs, og tenker at dette blir givende og interessant for de som stiller.

Arbeidsutvalget for treningssenter på Tolga: Kjersti Flatgård (40216061), Asgeir Hilmarsen (95869028), Marianne Tveten (95487663), Frode Krogseth-Skauby (92098706)

Lokale inndelt i soner