Kontakt oss
Leder:
Knut Sagbakken
Tlf:     95 16 29 45
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Innmelding:

Facebook logo

 Stott-oss med_din_Grasrotandel

LINKER:

Egebergløpet

Egebergrennet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siden mars 2013 har vi jobbet med å få til treningsrom på Tolga. Den største utfordringen har vært å finne et egnet lokale, men nå ser det ut til at det løser seg, og da er vi i gang! Det aktuelle lokalet er lokalet etter Maxbygg i gammelmeieriet, og det ser ut til å bli ei veldig god løsning!

Forventet oppstart er høsten 2014. 

Tilbud

Vi ønsker å kunne gi et variert tilbud innen trening, med varierte gruppetimer i tillegg til gode muligheter for egentrening. Innholdet i gruppetimene vil bli etter behov og ønsker fra bygdefolket, så nå er tiden for å komme med innspill og ønsker! Når det gjelder utstyr vil det bli kjøpt inn en del nytt, vi satser på kvalitet, samt at noe av det som stod i det gamle trimrommet også vil bli brukt. 

Vi tar sikte på at dette rommet blir et tilbud til alle fra 9. trinn og eldre. Det kan bli restriksjoner for egentrening for det yngste årstrinnet, men med følge av foresatt samt egne treningstider med instruktør, vil det bli et godt tilbud også for disse. 

Medlemskap

Treningsrommet åpner ikke før til høsten, men det er viktig for oss at medlemskap tegnes allerede nå! For å kunne planlegge driftsform er vi avhengig av å vite hvor mye vi kan regne med av inntekter. Jo flere medlemmer, jo bedre tilbud! 

Siden det er Tolga IL som skal drifte rommet, er det naturlig at prisene differensieres ved at medlemmer i Tolga IL får en rabattert pris. Det er viktig med økonomisk forutsigbarhet, og det er derfor bestemt at det kun vil selges årskort. Årskortet vil gjelde fra høst til høst. Tegning av medlemsskap nå er forpliktende, men medlemsskapet vil ikke begynne å løpe før senteret åpner, og endelig kontrakt vil skrives i forkant av det. Pris for medlemmer er kr 2.500 og for ikke-medlemmer kr 3.300. 

Tegn medlemskap til treningsrommet HER.

Tegn medlemskap i Tolga IL HER

Om du er usikker på om du står som medlem i Tolga IL, ta kontakt med Kjersti Flatgård, se kontaktinfo til venstre på denne siden. 

Instruktører

Et treningsrom blir selvfølgelig fattig uten gode instruktører, og vi vil gjerne ha kontakt med de som kan bidra med dette. Vi vet det finnes gode ressurser på Tolga! Vi trenger instruktører i alle aldre. Vi ønsker å tilby våre instruktører kurs, og tenker at dette blir givende og interessant for de som stiller. 

Sponsorer

Det vil tilkomme betydelige kostnader i etableringsfasen til innkjøp av utstyr. Håpet er at mest mulig av disse investeringene kan dekkes av tilskudd og gaver. Vi oppfordrer derfor bedrifter, lag og foreninger til å bidra som sponsorer. Alle sponsorer vil få sin logo godt synlig i rommet. 

Navn

Hva skal rommet hete? Det er ikke avgjort enda, så her er det lov til å komme med navneforslag! En tanke er at tommelen fra NM i 2010, som også brukes i "Ja, je æ med!" sammen med teksten "Spreke Tolga" kan være en del av navnet. Dette vil videreføre dagens profilering av Tolga som en sprek kommune. Men tenk gjerne nytt også. 

 

 GENERAL-
 SPONSORER:

TOS 

COOPPRIX

TolgaBilEikStor

HOVEDSPONSORER:

Opplandskraft l

Nok

Tine

FESTE kvadrat

Fias proff

 

SE ALLE VÅRE SPONSORER

 Synspunkter eller kommentarer ta kontakt med ansvarlig Ingar Brennmoen

Webløsning ©basert på Joomla