Kontakt oss
Leder:
Knut Sagbakken
Tlf:     95 16 29 45
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Innmelding:

Facebook logo

 Stott-oss med_din_Grasrotandel

LINKER:

Egebergløpet

Egebergrennet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tolga IL har vedtatt å bygge varmestue på Hamran i 1 etasje.

I vedtak på ekstraordinært årsmøte 24. april 2013 fikk Arbeidstuvalget i Tolga IL myndighet til å avgjøre bygging av 1 eller 2 etasjer på varmestue på Hamran. Det ble bedt om å innhente kosntadsoversikt og finansieringsplan for alternativet med 1 etasje, da dette ikke forelå på årsmøtet.

I styremøte 6.mai 2013 vedtok Arbeidsutvalge ut fra ei total vurdering å bygge varmestue i 1 etasje. Varmestua bygges med elementer/reisverk.

Styrets vurdering: Kostnadsoverslag viser at alternativet med 1 etasje vil kunne fullfinansieres, og utlegg til prosjektet blir ca kr 200.000 lavere enn ved alternativ med 2 etasjer. Dette alternativet vil også ha en del mindre dugnadsbehov. Man mister imidlertid mulighetene som byr seg med 2 etasjer, for overnatting og evt annet behov. Det vurderes at behov for overnatting ved arrangementer vil kunne dekkes i nærmiljøet, og at dette dermed ikke er et absolutt behov. Det er avgjørende for bygg med 1 etasje at kapittel om VA (vann/avløp) kan flyttes fra prosjekt Hamran hoppbakker til Hamran varmestue, for å kunne ta ut full pott på tippemidler.

 

 

 

 

SE ALLE VÅRE SPONSORER

GENERAL-
SPONSORER:

TOS 

COOPPRIX

TolgaBilEikStor

 

 

HOVEDSPONSORER:

Opplandskraft l

Nok

FESTE kvadrat

Fias proff Synspunkter eller kommentarer ta kontakt med ansvarlig Ingar Brennmoen

Webløsning ©basert på Joomla