Styret:

Leder  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Sekretær Knut Sagbakken
Styremedlem Kjell Lunheim
Styremedlem Leif Jordet

Linker:
-Kretsen
-Hedmarkhopp

Espen Røe

Laghopp-GULL til Espen Røe. Hoppet best av de norske i junior-VM 2012

Hei alle gamle og nye hoppintresserte.

Nå er sesongen i full gang, og mange har nå endelig fått hoppe på ordentlig snø!

Mandagskvelder kl 18.00. blir det trening i "Sæterskollen" på stadion v/utgangen av lysløypa.

Det har nå blitt montert ei ekstra lampe der!

Denne bakken er vel ca K8 - 10 meter. og det blir laget en mindre bakke for de minste der.

10 skipar med NNN bindinger blir tilgjengelig for utlån i bakken. For lån av annet utstyr, kontakt Jens Rune.

For de som ønsker å hoppe i større bakker, er det også trening i Åsenkollen i Dalsbygda mandagskvelder fra ca 18.00.                Organiser gjerne samkjøring!

Tirsdagskvelder er der det trening i Sandeggbakken på Alvdal med felles oppvarming fra kl 18.00. Viser til utsendt mail.

Det blir utlagt liste på pokalrenn i Dalsbygda enkelte onsdagskvelder, og første renn er førstkommende onsdag 9/1 med påmelding og pårvehopping fra kl 18.00. Noen Tolginger er satt opp på komitejobber disse kveldene, så bytt eller gi tilbakemelding de som ikke har mulighet. Viktig at flest mulig Tolginger møter opp her, bakker i alle størelser! Det blir ikke innendørstreninger på Tolga disse onsdagene!

Hvis spørsmål, ta kontakt med Jens Rune 91577327, eller en av de andre i styret.