Styret:

Leder  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Sekretær Knut Sagbakken
Styremedlem Kjell Lunheim
Styremedlem Leif Jordet

Linker:
-Kretsen
-Hedmarkhopp

Espen Røe

Laghopp-GULL til Espen Røe. Hoppet best av de norske i junior-VM 2012

Leder i Tolga idrettslag, Trond V. Lund, formelig hopper av glede på telefon fra Roma.

– Jeg fikk en veldig god følelse etter av vi var i kommunestyret og orienterte om de ekstra kostnadene som har kommet i prosjektet, og nå går det opp for meg at dette faktisk kan bli en realitet, sier han.

Formannskapet i Tolga behandler saken torsdag i neste uke.

Rådmann Stein Halvorsen innstiller på Tolga kommune tar sin del av ansvaret, etter at Tolga idrettslag bestemte seg for ekstra låneopptak og satsing i Ivaregga.

– Tiden er inne

Planene om hopp- og skileksenter i Ivaregga har vært et langt lerret å bleke, og Halvorsen mener det ikke er noe å si på utholdenheten verken hos idrettslaget eller hos politikerne.

– Kanskje har denne tiden vært syretesten på om anlegget har livets rett. Tiden er nå kommet for å ta en beslutning, og jeg innstiller på at kommunen gir sin prinsipielle tilslutning til utbygging av Ivaregga, sier han.

Halvorsen sier det selvsagt kan stilles spørsmål om dette er den rette bruken av offentlige midler, men at det er slik at kommunen også har en viktig rolle i forhold til å skape trivsel, legge til rette og være en aktiv samfunnsutvikler.