Følg oss på facebook! Her legges det ut info om og bilder av det store dugnadsløftet i Tolga IL. 

Da starter ”vårens vakreste eventyr” J …. og det betyr mer dugnadsarbeid! Hamranstua er leid ut til konfirmasjon i vår, og det betyr at vi må gjøre ferdig det siste slik at den blir presentabel. Det kommer også til å bli en del aktivitet i Hamran i sommer, så vi må også ordne opp utendørs!

Se dugnadsliste for uke 17-21 her

thumb 1406 1

Tolga IL og Tolga Kommune inviterer til åpning av Hamran, Tolga Hopp- og skileksenter

fredag 9. januar 2015 kl 18.00

thumb Plakat åpning Hamran

GOD JUL OG GODT NYTTÅR!!! Og takk for fantastisk dugnadshjelp i 2014!!

Men vi er ikke ferdige riktig enda…J  Fredag 9.januar er det jo åpning av anlegget…og helga etterpå er vi arrangører av kombi-lekene!

Det er derfor om å gjøre å få unna en god del arbeid de to første ukene etter jul.

Det skal jobbes videre med dommertårnet og det skal snekkeres i  Varmestua. Heisen skal monteres, det skal settes opp meterskilt og det skal settes inn pleksiglass i ovarennet.

Se dugnadslista her

Fra 1.september til nå er det satt opp og gjennomført hele 77 dugnadsdager i Hamran og 4 dugnadsdager på Mjølkesyra. Med 5-7 personer hver dag blir dette utrolig mange dugnadstimer. I tillegg til det som er satt opp på liste er det også gjort veldig mye tilleggsarbeid og forberedelser for dugnadsarbeidet. 

Her er bilder fra noen av disse dagene. 

Mange har tatt bilder av anlegget fra starten med the Big Bang til et nesten ferdig anlegg i desember 2014. 

thumb 1412 1

Tolga Kommune vil invitere Tolga ILs store dugnadsgjeng til julegrøt

TORSDAG 11. DESEMBER 2014 KL: 17.30

thumb JulegrøtKlikk på bildet for å se invitasjon. 

Tolga IL har svært gode samarbeidspartnere, både fysiske og klingende. Vi nærmer oss offisiell åpning i Hamran. Den er satt til fredagen 9.1.15. Alle som har bidratt på eller annen måte er selvsagt invitert. Vi har plass til flere skilt. Vi har nå startet jobben for å synliggjøre de vi allerede har, og skaffe flere samarbeidspartnere og støttespillere.

Gode samarbeidspartnere

Tolga IL er en av tre finalister som kan vinne sportstutstyr for kr 500.000. Dette er en julegave fra Sportsbransjen As, som ønsker å påskjønne et idrettslag eller en frivillig organisasjon som har bidratt til å få folk i fysisk aktivitet. 

Se link til artikkel i Østlendingen her.

thumb Jul på hjulFoto: Østlendingen

Da er det siste dugnadsrunde før jul. De siste ukene i desember tar vi en velfortjent juleferie! Synspunkter eller kommentarer ta kontakt med ansvarlig Ingar Brennmoen

Webløsning ©basert på Joomla