Endelig kan vi selge treningsklær med Mjølkesyra og Tolga IL logoer på!

Vi tilbyr i første omgang kjempefine sykkelklær i veldig god kvalitet fra Trimtex. De passer til alle, både tursykling og treningssykling, med god passform og flott design i Tolga-fargene gult og svart. I tillegg ønsker å vi å tilby ei treningstrøye med kort arm, pris på denne kommer snart. Dette er kvalitetsklær, så løp og kjøp folkens! 

WEB DP--Bike Elite LZR--Tolga Il-Mjølkesyra Tolga Treningssenter-page

Sykkeltrøye                                   kr 649 (dame og herremodell)

Sykkeljakke                                   kr 899 (dame og herremodell)

Sykkelshorts kort med seler          kr 949

Sykkelshorts kort uten seler          kr 849 (dame og herremodell)

Sykkelshorts 3/4 lang med seler   kr 799

Sykkelshorts 3/4 lang uten seler   kr 749

Treningstrøye kort arm                  Ikke bekreftet pris

I tillegg vil det være mulig å kjøpe overtrekks sykkelbukse, og forskjellig tilleggsutstyr som arm-, kne-  og benvarmere, hansker m.m.

Dersom mange bestiller, får vi bedre priser!

Vi har fått noen modellprøver på klærne. For at alle skal få mulighet til å se og kjenne på klærne, se på størrelser og evt prøve, vil vi være tilstede på Mjølkesyra følgende dager:

Mandag 29. juni kl 17-18

Tirsdag 30. juli kl 17-18

OBS! Vi håper på å gjøre dette til en rask prosess, og at vi får sendt bestillingene til Trimtex så snart som mulig. Det er et par måneders leveringstid på klærne. Om du ikke har mulighet til å komme disse dagene, er det fullt mulig å ta kontakt med Kjersti på mobil 40216061. Vi har klærne til 7. juli.

Bestilling gjøres til mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..