Kontakt oss
Leder:
Knut Sagbakken
Tlf:     95 16 29 45
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Innmelding:

Facebook logo

 Stott-oss med_din_Grasrotandel

LINKER:

Egebergløpet

Egebergrennet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Logo ja je æ medDa har vi nok snø i anlegget til å starte vintersesongen for fullt! I vinter skal anlegget være oppe mandag- og onsdagskvelder, samt lørdag formiddag. For oversikt og mer info om dugnader, se vedlegg. Alle som er satt opp på dugnadslista, får den også sendt direkte. 

Dugnad_januar - vinterferien 2016

Hamran skipark har åpent mandag og onsdag 18.00-21.00 og lørdag 11.00-15.00. Men være OBS på at onsdag 20/1, onsdag 17/2 og onsdag 16/3 er det lysløyperenn. Da starter ikke heisen før siste løper er i mål. Dvs. rett etter kl. 19.00. Lørdag 23. januar er anlegget opptatt pga. kombilekene.

Kletthytta er ikke åpen i dag, slik som annonsert i løypeplanen. Dette på grunn av snømangel.

NB!!! ENDRING. Det blir IKKE region cuprenn søndag 3. januar. I stede arrangerer vi et enkelt hopprenn lørdagg 2. januar. Dette som en del av den allerede planlate hopptreninen 12.00 - 16.00. Rennet starter ca. kl. 14.30. Påmelding i Hamran. Velkommen.

Det har gått 3 år siden forrige økning i medlemskontingent. Årsmøtet vedtok derfor nye medlemspriser fra 2016.
Disse er:
Familie kr 900,-
Voksen Kr 400,-
Barn u 18 år Kr 200,-

For Hattil 2016 er abonnementsprisen kr 400,-

Det er klart for ny sesong i Hamran og prisene er som følger: 

Sesongkort: Pr. pers. kr 400,- (Medlem i Tolga i.l.)
Sesongkort: Pr. pers. kr 800,- (Ikke medlem i Tolga i.l)
Familie: Kr 800,- (Medlem i Tolga i.l)
Familie: Kr 1200,- (Ikke medlem i Tolga i.l)
Plastlomme: Kr 20,- (Obligatorisk)
Dagskort: Pr. pers. kr 50 (Medlem i Tolga i.l.)
Dagskort: Pr. pers kr 100,- (Ikke medlem i Tolga i.l)

Hamran hopp og skilekanleggEn av fjorårets største aktivitetshelger var utvilsomt Kombilekene. Hopping, skilek, skicross på miniski og langrenn ble arrangert her i Hamran. I år som i fjor legges det opp til prolog på miniski fra toppen av anlegget og ned på sletta. Lekene avsluttes med team-sprint søndag med kretsbaserte lag. Les mer om program og påmelding på skiforbundets nettsider. 

I dag har regjeringen foreslått å bevilge 48,1 millioner kroner ekstra for 2015 for å sikre full moms-kompensasjon for idrettslag som bygger idrettsanlegg.407 idrettslag har fått godkjent sin søknad om refusjon for sine momskostnader, og alle får nå dekket inn alt. Les hele saken på Idrettsforbundets nettsider.

 

klubben logoNorges idrettsforbund oppfordrer alle idrettslag til å stemme på klubben i mitt hjerte på  www.klubbenimitthjerte.no
Kampanjen starter lørdag 14. november ved midtnatt og varer frem til fredag 27. november kl 12.00

Om klubben i mitt hjerte 
Dersom din klubb klarer å få 50 stemmer pr. dag er det med i trekningen av 10.000 kroner fra Nordea. Totalt deler Nordea ut 30 premier á 10.000 kroner og en hovedpremie på 100.000 kroner til den klubben som klarer å samle flest stemmer gjennom hele perioden.  

Grace Bullen (18) fra Fredrikstad er Norges fremste kvinnelige bryter og nyutnevnt ambassadør for kampanjen. Les nyhetssak på idrettsforbundet.no:  https://www.idrettsforbundet.no/Nyhet/grace-bullen---ekte-klubbkjarlighet/

Idrettspresidenten Tom Tvedt oppfordrer alle idrettslag til å delta. 
Idrettspresident Tom Tvedt sier idrettslaget er grunnsteinen i arbeidet med å skape god aktivitet, positive miljøer, idrettsglede og fellesskap i lokalmiljøene. 
- Norges idrettsforbund ønsker å løfte fram idrettslagenes fantastiske arbeid, blant annet gjennom kampanjen "Klubben i mitt hjerte".  Som idrettspresident oppfordrer jeg hele Idretts-Norge til å delta i "Klubben i mitt hjerte", og vise at vi verdsetter frivilligheten, idrettsgleden og fellesskapet i våre idrettslag, sier Tom Tvedt. 

nif logo kretser hedmark originalIdrettslaget mottar jevnlig nyhetsbrev fra Norges Idrettsfornund avd. Hedmark Idrettskrets. Nyhetsbrevet denne gangen omhandler temaer som LAM (Lokale aktivitetsmidler), regionalesamlinger, Idemyldring på Os og talentfest. Klikk her for å lese hele nyhetsbrevet.

 

 GENERAL-
 SPONSORER:

TOS 

COOPPRIX

TolgaBilEikStor

HOVEDSPONSORER:

Opplandskraft l

Nok

Tine

FESTE kvadrat

Fias proff

 

SE ALLE VÅRE SPONSORER

 Synspunkter eller kommentarer ta kontakt med ansvarlig Ingar Brennmoen

Webløsning ©basert på Joomla