Kontakt oss
Leder:
Knut Sagbakken
Tlf:     95 16 29 45
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Innmelding:

Facebook logo

 Stott-oss med_din_Grasrotandel

LINKER:

Egebergløpet

Egebergrennet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ATS logo 59x75Da er rabattavtale med Tynset Alvdal Sport klar.
I vedlegget får du en oversikt over hvilke rabatter du som medlem i Tolga i.l. får på hvilke varer når du handler ved Tynset Alvdal Sport. I tillegg får laget 2% kjøpeutbytte.
Vedlegg_rabattavtale_Tolga_IL_og_Alvdal-Tynset_Sport.pdf

 

På årsmøtet 21. februar 2016 ble det vedtatt en endring i vedtektene som angår årsmøter. For å samsvare med endringene i vedtektene til Norges idrettsforbunds skal årsmøtet fra nå av avholdes innen 31. mars. Undergruppene skal ha avhold årsmøte i løpet av februar. Det betyr også at undergruppene med en gang etter avholdt årsmøte, sender sin årsmelding og regnskap til hovedlaget. Dette vil lette arbeidet med årsmøtet i hovedlaget betraktelig, og sakspapirene vil komme ut samtidig med varsling av møtet.

Det nærmer seg tirsdagens NM i Hamran. Vedlagt ligger startlistene:
Startliste med ledige
Startliste
Klubbliste

Hopper i svevetPå vegne av Norges Skiforbund har Tolga Idrettslag gleden av å invitere til NM damer hopp og kombinert på selveste kvinnedagen. I tillegg vil vi arrangere et rekruttrenn i K10 og K20. Vi ønsker velkommen til Tolga!
Mer informasjon finner du her.

Vedlagt ligger dugnadslista for NM i hopp og kombinert. 
Dugnadsliste NM Hopp og Kombinert

Det innkalles til varslet årsmøte i Tolga i.l. søndag 21. februar kl. 18.00 i Sætershallen. OBS: Merk tiden. 

Innkalling med saksliste (med revisjonsberetning)

Skigruppa i Tolga il.l inviterer til Tolga-Spretten - Kretsmesterskap i hopp og kombinert for Hedmark og Oppland. Søndag 14. februar i Hamran og på Sætersgård. Lørdag den 13. februar blir det trening i Hamran kl. 16.30 - 18.30. Avgift kr 100,-.
Søndag 14. februar:
kl. 10.00: Det hoppes med en prøveomgang og to tellende hopp i følgende rekkefølge: K5, K10, K20, K40, K60
Det er ikke åpent for treningshopp på søndag. Derimot oppfordrer vi folk til å være publikum i småbakkene!
Kl. 14.00: Langrenn på Sætersgård:
Full premiering når langrennet er slutt. 
Kafé i Hamran og Sætersgård.

Resultater
Hopp:

Langrenn:

Hei. Vi i Ålen Freeski ønsker å knytte nærmere kontakt med likesinnede i fjellregionen og inviterer derfor alle alpint/twintip/snowbordere fra Røros/Os/Tolga velkommen til Ålen Skisenter fredag 5. februar kl. 1800-2000. Ålen Freeski har et godt miljø med utøvere fra Os, Røros og Holtålen, men vi ønsker å bli kjent med enda flere likesinnede. Vi har pratet med Åsgjerdet om denne kvelden og vi planlegger å lage et par skicrossløyper hvor rørosingene (og sikkert andre) kan kjøre sitt vanlige poengrenn. I tillegg vil selvsagt parken være åpne med rails og hopp for de som ønsker å prøve. Vi har trenere på plass og hele Ålen Skisenter er vårt denne kvelden. Det planlegges også boller og lett servering J. Ålen il stiller med minibuss og kjører Røros-Ålen og tilbake til Røros etter samlinga. 

Alt er gratis... J  Velkommen til oss...!!

Årsmøte for Tolga i.l. 2016 vil bli avholdt søndag 21. februar. Forslag til saker som skal behandles på årsmøtet, må være styret v/Trond Lund i hende senest 7. februar. Det vil bli lagt fram forslag til vedtektsendringer i samsvar med nye sentrale føringer fra Norges Idrettsforbund. Sakspapirene legges ut på Tolga i.l.s hjemmeside senest 14. februar.  
Frasigelse av verv må sendes valgkomiteen v/Britt Nesteby senest 7. februar. 

Mandag 25. januar og onsdag 27. januar er det heiskurs i Hamran kl. 17.30. Påmelding til Per Ove Volden på 90734221

SE ALLE VÅRE SPONSORER

GENERAL-
SPONSORER:

TOS 

COOPPRIX

TolgaBilEikStor

 

 

HOVEDSPONSORER:

Opplandskraft l

Nok

FESTE kvadrat

Fias proff Synspunkter eller kommentarer ta kontakt med ansvarlig Ingar Brennmoen

Webløsning ©basert på Joomla